Защо да уча в Детската Телерик Академия?

Стани нинджа програмист!

Научи се как да програмираш, как да създаваш собствени игри, електронен календар или как да направиш софтуерна програма, която смята вместо теб.

Не се притеснявай, ако нямаш опит в програмирането или никога не си учил информатика досега, в Детската Телерик Академия започваш своето обучение от самото начало. От своите учители ще научиш всичко необходимо, за да можеш да участваш в ИТ състезания, като стартираш от А и Б в компютърното програмиране.

Тук ще се запознаеш с други деца на своята възраст, които също се интересуват от информационни технологии, ще правиш интересни проекти и задачи, ще се състезаваш и ще се забавляваш с новите си приятели.

Научи как можеш да се включиш в безплатните школи по компютърно програмиране.Кой ще ме обучава?

За да поддържа високо ниво на преподаване във всички свои центрове, Детската Телерик Академия си партнира с вече установени учебни школи, местни преподаватели и училища. Ръководителите на школи са учители по информатика с доказани компетенции. Преподавателите използват интерактивни подходи, множество упражнения и задачи, за да поготвят учениците за състезания от световно ниво.