Участие в школите на Детската Телерик Академия

Ако си любопитен, харесваш компютрите и математиката ти се струва интересна, в Детската Телерик Академия ще научиш много нови и интересни неща, с които да се хвалиш пред съучениците. Ще знаеш как сам да правиш програми, ще участваш в състезания и ще печелиш награди.

Провете дали във вашия град има школа на Детската Телерик Академия. Ако няма, използвайте нашите онлайн уроци, за да направите първите си стъпки в програмирането. 

Какви са изискванията?

  • Да можеш да използваш компютър
  • Да си ученик - четвърти до седми клас включително
  • Да умееш да говориш и пишеш на български език
  • Да си готов за много нови знания и приключения

Всички гимназиални ученици могат да се обучават безплатно в Училищната Телерик Академия. Инициативата се провежда всеки месец в рамките на 3 последователни дни в учебните зали на Телерик Академия в гр. София.
Как да се запиша за участие?

Ако искате да се включите в школите на Детската Телерик Академия в страната, се свържете с преподавателите във вашия град. Всички участници в Детската Телерик Академия трябва да положат приемен изпит, състоящ се от 40 логически въпроса за време от 90 минути.Кога стартират школите?

Школите в страната ще стартират през октомври 2017 г. За конкретна информация за стартиране на школите в различните градове в страната, се свържете с преподавателите на Детската Телерик Академия в града, който ви интересува.